U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

HOME INTERIORS 

 

 

 

 

 In 1995 heb ik samen met mijn vrouw Sabine, na onze carrière in de modewereld, beslist om onze interieurzaak op te richten. Met een grote vastberadenheid en een doorgedreven passie voor interieur hebben wij het vertrouwen van ons cliënteel kunnen winnen & behouden. Sindsdien hebben wij talrijke projecten in binnen-& buitenland mogen realiseren. Wij staan garant voor interieurs waar onze klanten zich thuis voelen, waar het goed vertoeven is en waar de gezelligheid prioriteit is.

Wij houden niet van gekunstelde interieurs, maar respecteren steeds de identiteit van ons cliënteel . Onze grootste troef is de persoonlijke begeleiding vanaf de eerste kennismaking en opmeting tot en met de levering van uw meubelen, tapijten... & plaatsing van uw gordijnen.

Wij staan dus persoonlijk in voor de opvolging van elke stap bij het tot stand komen van uw interieur.

  Sinds 2005 hebben wij onze intrek genomen in een mooi herenhuis in het centrum van de stad om onze klanten nog beter te kunnen ontvangen in een huiselijke sfeer. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze showroom. Zo kunt u alvast kennismaken met onze manier van werken. Desgewenst komen we na het eerste kennismakingsgesprek vrijblijvend & kosteloos bij u thuis om het correcte advies & eerste prijsofferte te geven zodat u geen verkeerde beslissingen neemt. 

Neem gerust contact op indien u een afspraak wilt maken of kom vrijblijvend langs tijdens onze openingsuren.

 

Peter  Meiresone 

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?