U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

HOME INTERIORS 

 

 

 

 

Atelier "M"

gordijnen - stores - kussens - lampekappen 

 

 

Sinds de start van onze zaak in 1995 leveren wij voor onze projecten de gepaste gordijnen en toebehoren. Daardoor hebben we heel wat vakkennis opgebouwd en kennen we ondertussen de kneepjes van het vak. Omdat wij het belangrijk vinden om onze projecten van dichtbij op te kunnen volgen vonden wij het dan ook tijd om een eigen kleinschalig atelier op te starten waar sinds een 3-tal jaar ons eigen maatwerk vervaardigd wordt. Omdat we onze knowhow verder willen uitbouwen, hebben we beslist om deze kennis ten dienste te stellen van zowel particulieren als professionelen die gebruik willen maken van ons atelier.

 

 

 

Particuliere klanten : er zijn 2 mogelijkheden: 

  • Standaardprocedure : U wilt een gedetailleerde offerte en een voorstel in een selectie uit onze aangeboden stoffen: dan verwijzen wij u graag door naar de pagina 'maatwerk' voor meer info.
  • Optie "eigen stof": u kunt bij ons uw maatwerk laten uitvoeren in uw eigen stof ( stof die dus niet bij ons aangekocht is): u brengt na afspraak & goedkeuring van het dossier de stof(fen) bij ons binnen samen met het ingevulde document dat u kunt aanvragen. Alvorens wij tot confectie overgaan, dient aan alle voorwaarden te worden voldaan. U stuurt ons hiervoor een mail waarin u kort uitlegt wat de uit te voeren werken zijn, waarna wij u alle nodige informatie doorsturen.

Professionele klanten: gelieve ons te contacteren via mail voor afspraak en informatie omtrent de voorwaarden.

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?