U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

HOME INTERIORS 

 

 

 

 

  HOMESTYLING à LA CARTE

Een interieur moet je omarmen en een goed gevoel hebben is van het allergrootste belang. We streven allemaal naar een harmonieuze en inspirerende woning, maar het is niet altijd vanzelfsprekend om dit gevoel te creëren temeer omdat je na verloop van tijd de probleemzones soms niet meer ziet...De informatie die we te verwerken krijgen via media is vaak overweldigend en niet altijd relevant. We worden overspoeld door een overaanbod en uit deze bronnen de juiste informatie omzetten in  praktijk is dan ook voor velen een hele opgave...

Het is dus zeer belangrijk om je in dit proces te laten bijstaan door de juiste mensen om verkeerde beslissingen te voorkomen. Wij horen zo vaak dat mensen verkeerde aankopen gedaan hebben die achteraf gezien totaal niet in het bestaande interieur past...

Vanaf 150 € kun je bij ons al voor advies terecht. Aarzel dus  niet om ons te contacteren voor meer informatie.

 

1. HOME STYLING STANDAARD

Klanten weten niet altijd meteen wat er voor hun interieur de juiste aanpak is en dat is waar wij kunnen bijspringen. We bieden hiervoor onze service ' standaardhomestyling ' aan. Deze service is bedoeld voor mensen die niet meteen een grote investering willen doen, maar het beste resultaat willen bereiken met hun bestaande interieurstukken mits de nodige aanpassingen. Wij adviseren in de eerste plaats en luisteren naar de wensen van de klant. Veelal volstaat het om overbodige decoraties weg te nemen en het bestaande meubilair anders te plaatsen. 

Soms dienen er echter, om tot een optimaal resultaat te komen, investeringen te gebeuren waarvoor wij dan een geheel vrijblijvende prijsofferte opmaken. De klant beslist hierover geheel vrijblijvend  & geeft zelf aan of hij deze investeringen wilt doen.

 

Wat houdt deze service in?

* eerste kennismakingsgesprek & eerste mondelinge beknopte diagnose  en voorstel bij de klant ter plaatse

* uitgebreide schriftelijke uitwerking van het voorstel & vrijblijvende offerte voor eventuele aankopen

* na diagnose hebt u de keuze: of u pakt  de probleemzones zelf aan op basis van onze schriftelijke of mondelinge diagnose of u schakelt ons in om deze zones aan te pakken

 

Wat kost deze service?

* allereerste kennismaking & mondelinge diagnose en voorstel bij de klant thuis: basisprijs 175 € voor een sessie van 1,5 uur , exclusief verplaatsingskosten ( deze worden berekend op het moment van de afspraak). Dit bedrag wordt contant afgerekend op het einde van ons gesprek bij u thuis.

+Bijkomende optionele kosten bovenop de basisprijs:

* extra uren bovenop de 1,5 uur ter plaatse: 65 € per uur (af te rekenen op het einde van het eerste gesprek thuis)

* opmaak uitgebreid schriftelijk verslag van het voorstel & offerte voorgestelde aankopen bij ons in de showroom: 95 €. (wij rekenen hiervoor een voorschot aan van 50 €, het saldo wordt verrekend op het einde van het gesprek in de showroom na bespreking en afgifte van het verslag). De eventuele verplaatsingkosten voor een 2° afspraak bij u thuis om het voorstel uitgebreid te bespreken wordt in rekening gebracht: prijs is afhankelijk van de regio

* aanpak van de zones door ons: prijs per offerte en volgens afspraak, afhankelijk van de uit te voeren werken

* kleuradvies: 35 € per ruimte

 

2. 'EXPRESS' HOME STYLING

U bent bereid om de stap te zetten om uw interieur aan te pakken, maar u wilt toch liever een iets budgetvriendelijker oplossing ? Dat kan bij ons eveneens.

Hoe gaan wij te werk ?

> u bezorgt ons zo veel mogelijk informatie over de aan te pakken ruimte(s) via mail: foto's van het bestaand meubilair, decoratie, kleuren, afmetingen van de ruimte,....& eventueel sfeerbeelden van wat  uw wensen en verwachtingen. 

> Wij analyseren uw beeldmateriaal en maken een diagnose & voorstel op aan de hand van uw wensen.

> Wij werken desgewenst alles schriftelijk uit zodat u ten allen tijde terug kunt grijpen naar dit overzicht indien u de ruimtes zelf wilt aanpakken. 

> wij maken een afspraak met u in onze showroom of bij u thuis. We voorzien in onze basisprijs een sessie van 1,5 uur waarin wij samen met u het voorstel bekijken & bespreken

> wilt u na ons gesprek in de zaak de zone(s) door ons laten aanpakken aan de hand van onze diagnose: dat kan uiteraard. Wij komen dan bij u ter plaatse om dit uit te voeren.

 

Wat kost deze 'express' service?

* basisprijs voor het analyseren van uw beeldmateriaal en uitwerking voorstel + mondeling verslag van ons voorstel tijdens onze afspraak in de zaak: 150 € voor een sessie van max 1,5 uur

> dit bedrag wordt als volgt opgesplitst: 50 € voorschot op het moment dat de afspraak definitief vastgelegd is en wij de opdracht van u krijgen om de diagnose te starten- het saldo van 100€ voor deze sessie wordt afgerekend op het einde van de afspraak bij ons in de showroom.

Bijkomende optionele kosten bovenop de basisprijs:

* extra uren bovenop de 1,5 uur sessie: 65 € per uur (af te rekenen op het einde van het eerste gesprek thuis)

* opmaak uitgebreid schriftelijk verslag van het voorstel & eventuele offerte voorgestelde aankopen: 95 € (wij rekenen hiervoor een voorschot aan van 50 €, het saldo wordt verrekend op het einde van het gesprek in de showroom na bespreking en afgifte van het verslag).

 De eventuele verplaatsingkosten voor een 2° afspraak bij u thuis ipv in onze showroom om het voorstel uitgebreid te bespreken wordt in rekening gebracht: prijs is afhankelijk van de regio

* aanpak van de zones door ons: prijs per offerte en volgens afspraak, afhankelijk van de uit te voeren werken

 

 

3. VERKOOPSSTYLING of 'HOME-STAGING'

Ook voor klanten die hun eigendom willen verkopen of verhuren kan deze dienst een meerwaarde genereren. Potentiële kopers/huurders beslissen meestal binnen enkele minuten bij het bekijken van de foto's op de website van de makelaar, notaris.... of ze interesse hebben of niet. Als deze dus meteen afhaken bij de eerste indruk is de kans op een bezichtiging en dus uiteindelijke verkoop/verhuur meteen verkeken en dat is een gemiste kans voor alle partijen. Een goede (her)styling van uw eigendom kan ervoor zorgen dat u de interesse aanwakkert van een potentiële koper of huurder. De bedoeling is dat een mogelijke koper/huurder bij het bezichtigen van het pand zijn aandacht niet verliest of afgeleid wordt door overbodige decoratie en een goed gevoel heeft. 

'Homestaging' is overgewaaid uit de Verenigde Staten waar dit eigenlijk een heel normale gang van zaken is. Ze  kent ondertussen heel veel bijval in Europese landen. Het nut van een goede styling heeft wel degelijk zin. Meestal kan er al een vrij behoorlijk resultaat geboekt worden met kleine ingrepen. Toch zijn soms investeringen (brood)nodig, maar deze resulteren uiteindelijk in een hogere opbrengst en een vluggere verkoop/verhuur. Een goede regel is dat +/- 1 % van de verkoopsprijs een meerwaarde tot 10 % kan opbrengen. De investering meer dan waard dus. 

De aanpak voor het verkoops(of verhuurs)klaar maken heeft een ietwat andere invalshoek als een homestyling voor uzelf. Bij deze worden namelijk de persoonlijke smaak en voorkeur zoveel mogelijk op de achtergrond geschoven, terwijl deze bij een persoonlijke styling zoveel mogelijk bewaard blijven. We ' neutraliseren' als het ware de eigendom. Overbodigheden worden verwijderd om een zo neutraal mogelijk beeld van uw woning te tonen aan koper of huurder.

> de kosten en manier van werken zijn identiek aan ons homestyling-aanbod(zie punt 1 & 2 )

 
 

 

Elk interieur is anders en iedere klant heeft andere behoeften. Daarom is deze service zo persoonlijk. Een definitieve prijsberekening is daarom pas mogelijk na analyse en bespreking met de klant. 

Contacteer ons vrijblijvend voor bijkomende inlichtingen. 

 

Peter & Sabine Meiresone

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?